JAKKARAN
HEITON SM ja KANGASLAMPI-PÄIVÄT

Lypsyjakkaranheiton SM-kilpailut järjestetään perinteisesti Kangaslampi -päivien yhteydessä. Kilpailun järjestäjänä toimii Kangaslammin kyläyhdistys.

Aikataulu ja tietoa

 

Yhdistykset

Kangaslammin osakaskunta

Osakaskunnan muodostavat yhteisen vesialueen osakkaat. Osakaskunta toimii kalastuslaissa tarkoitettuna kalastuskuntana.
Kangaslammin riistanhoitoyhdistys

Kangaslammin Riistanhoitoyhdistys ry

Toiminnanohjaajana toimii Tuomo Räisänen puh.040-512 7210 ja puheenjohtajana Martti Eronen puh. 0400-379 939. Riistanhoitoyhdistys on riistanhoitomaksun maksaneiden metsästäjien muodostama itsenäinen toimija, jolla on oma toimialue. Kangaslammin riistanhoitoyhdistyksen toimialue on entisen Kangaslammin kunnan alue, noin 30 000 hehtaaria. Jäseniä yhdistyksessä on noin 360. 

LC-Kangaslampi

Paikallisella palvelulla ja yhteistyöllä tuemme nuoria, vammaisia ja koko yhteiskuntaa. Haastamme kaiken ikäiset mukaan hyvän tekemiseen. Hyvän tekemisen ja siihen liittyvä henkinen kasvu lisäävät myös omaa hyvinvointiamme. Tule mukaan toimintaan!!!
Kangaslammin PVPK eli Puolivakinainen Palokunta ja Palo- ja Pelastuskerho

Tähän tulee tietoa......

Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo

Mhy Keski-Savo on syntynyt Varkauden kaupungin ympärille Heinäveden, Joroisten, Kangaslammin ja Leppävirran yhdistysten fuusiona vuonna 2003. Keski-Savon mhy:n toiminta alkoi vuoden 2004 alusta.

Warkauden Kassiopeia ry

Warkauden Kassiopeia ry on Varkauden seudulla toimiva tähtitieteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tähtitieteen harrastusta ja opetusta. Yhdistys on perustettu vuonna 2001. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 130.

Ystävän Kammari

Kahvila ja kirpputori avoinna ke ja la klo 9.00-14.00. Saatavilla kahvia, leivonnaisia, ohjelmaa, kirpputori ym.

Kangaslammin teatteri ry

Yhdistyksemme toimintaan ovat tervetulleita kaikki teatterista kiinnostuneet henkilöt - ikään katsomatta. Uudet näyttelijät ovat aina tervetulleita, mutta puuhaa ja tekemistä löytyy myös valmistettavan näytelmän puvustuksessa, lavastuksessa, maskeerauksessa, lipunmyynnissä ym.

Varkauden Sydänyhdistys ry,

 

Kangaslammin sydänkerho

Puheenjohtaja on Tellervo Luhtavaara puh.040 7272637 ja sähköposti tellervo.luhtavaara@gmail.com

Sydänyhdistys on kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka edistää sydän- ja verisuoniterveyttä.

MTK tuottajayhdistys

 

Kangaslammin maa- ja kotitalousseura ry

Puheenjohtaja Maija Roschier, puh. 040-753 9350 Sihteeri Kaija Kräkin, puh. 045-266 5081

Kangaskankurit ry 

Yhdistys on perustettu vuonna 2016 säilyttämään perinteistä kankaankudontaa. Kangaskankureilla on 10 aktiivista jäsentä ja kangaspuita käytössämme on toistakymmentä. Kangaspuissa syntyy erilaisia kudonnaisia matoista huopiin ja pyyhkeistä seinätekstiileihin. Toimintaa pyöritetään talkoovoimin.

Toimitilamme sijaitsee Kangaslammilla osoitteessa Kangaslammintie 6. Kutomaan ovat tervetulleita myös yhdistykseen kuulumattomat henkilöt. Ohjaajina toimivat kokeneet kutojamme. Ellet itse osaa tai halua kutoa, niin me kudomme Sinulle.

Kysy lisää; yhdistyksen sihteeri Leena Luostarinen 040-5203017

Viljolahden maa- ja kotitalousseura ry

Puheenjohtaja Erik Bussman, puh. 040-522 4403 sähköposti: se.bussman@elisanet.fi sihteeri Antti Kuvaja, puh. sähköposti: antti.kuvaja@pp.inet.fi

SavonVoimaVeikot ry

Seura on keskittynyt voimailuun ja kuntoiluun sekä järjestää valmennusta ja kilpailutapahtumia Kangaslammilla